tuotteet

Studio Illassa käytössämme ovat ammattilaistuotteet, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen. Liikkeestämme löydät lisäksi tuotteet hiustesi hoitamiseen ja ylläpitämiseen kotona sekä ihastuttavat hiusasusteet niin arkeen kuin juhlaankin.

Tule ja ihastu tuotteisiimme paikan päällä!

Luonnollista kauneutta korostava ekologinen tuotesarja kaikenlaisten hiusten hoitoon ja muotoiluun. Palveluvalikoimassa lisäksi rentouttavia hiuspohjan ja hiusten hoitopalveluita joiden aikana asiakas pääsee hoitolamaisesti rauhoittumaan pitkään päähierontaan.
Hiuksen käsittelyistä aiheutuneiden vaurioiden korjaamiseen ja vahvuuden lisäämiseen kehitetty rakennepaikkaava hoitomaski. Lisäksi palveluvalikoimassa K18 metallinpoistopalvelu ja värin yhteydessä tehtävä rakennehoito johon kuuluu hiusten syväpuhdistus ja pre-mist K18-tuotesarjan tuotteilla.

Väri- ja vaalennuspalveluiden yhteydessä käytettävä vaurioita ehkäisevä rakennesuoja-aine. Lisää värin kestoa ja antaa hiuksille lisäkiiltoa samalla suojaten hiuspohjaa ja hiusta.

Käytämme kampaamossamme laadukkaita Wellan värejä ja vaalennusaineita. Pitkän historian kehittelyn tuloksena Wella on saavuttanut vahvan aseman värimarkkinoilla. Värit ovat puhtaita, tasaisia ja niillä saavutetaan upean syviä ja kiiltäviä lopputuloksia. Wellan tuotteiden sisältämän teknologian ansiosta hiuksiin tulee vähemmän vaurioita ja niissä on pienempi allergiariski. Värivalikoimassamme on vaihtoehtoja kestovärjäyksestä, kestosävytykseen ja kiiltosävytykseen sekä valennuksista raidoituksiin. 

Lisäksi valikoimastamme löytyvät kotiin myytävät väriä ylläpitävät sävyttävät hoitomaskit, jotka toimivat suoraväripigmenteillä antaen hiuksille samalla tehohoitoa ja kiiltoa sekä Ultimate Repair -tuotesarja vaurioituneen ja käsitellyn hiuksen korjaamiseen ja hoitamiseen. 

Alan huippuosaajien kehittelemä unisex parturituotesarja lyhyiden hiusten pesuun ja muotoiluun.
Asiakkaan hiukset ovat kampaajan intohimo! Siksi kannattaa kuunnella, kun kampaaja juttelee sinulle hiuksista kertoen samalla vinkkejä, sillä ne ovat juuri sinun hiuksiisi kohdistettu! Kysy rohkeasti vinkkejä ja suosituksia, vaikka et juuri sillä kerralla mitään ostaisikaan. Tuotesuositusten suurin tarkoitus on edistää sinun hiustesi hyvinvointia, sillä kun sinun hiuksesi voivat hyvin, myös meidän työ hiustesi parissa on helpompaa!

Hellävaraisesti, mutta tehokkaasti hiusta selvittävä ja silottava harja, sopii hyvin kosteiden hiusten selvittämiseen sekä hiustenkuivaajan kaveriksi föönaukseen.

Kauniit hiuskorut ja -pannat niin arkeen kuin juhlaankin

Paikallisen koruyrittäjän Suomessa valmistetut kauniit korvakorut

Studio Ilta Oy

info@studioilta.fi

P. 0413110031