PALVELUT

Voit varata ajan palveluihimme Timmassa. Mikäli kaipaat apua oikeanlaisen palvelun tai ajan varaamiseen, voit aina soittaa tai laittaa viestiä meille.

Hiusten leikkaukset

Meiltä saat kaikenlaiset hiusten leikkaukset koko perheelle – aika varataan tehtävän työn mukaan. Hiusten leikkaus sisältää pesun, kuivauksen ja viimeistelyn. Ihan pienten lasten yhteydessä toivomme, että hiukset olisi pesty ennen käyntiä. 

Värityöt

Valikoimassamme on kaikki tyviväreistä extrapitkien hiusten värjäykseen. Värit toteutetamme kestoväreinä tai -sävytteinä hiustesi kunnon mukaan. Mikäli olet tyytyväinen hiustesi väriin, mutta kaipaat siihen kiiltoa ja vivahteikkuutta, suosittelemme varaamaan ajan myös Glossing-kiiltosävytysajan.

Monivärit ja raidoitukset

Monivärillä ja raidoituksilla saat hiuksiisi valoa ja elävyyttä! Mikäli olet meille uusi asiakas, toivomme, että varaat ensin konsultaatiokäynnin, jossa katsomme yhdessä toiveesi sekä toimivimmat ratkaisut hiuksillesi. Näin saamme varattua sinulle oikeanmittaisen ajan ja palvelut käynnillesi. Mikäli varaat ajan itsenäisesti Timmassa, käythän läpi palvelukuvaukset sekä mahdolliset lisäpalvelut, sillä niiden lisäämistä käynnin yhteydessä ilman ajanvarausta emme voi aina taata.

Vaalennukset ja erikoistyöt

Tämä on on sinun valintasi silloin, kun toivot mahdollisimman vaaleaa lopputulosta tai lähtökohta hiuksissasi on hyvin kirjava tai tumma. Vaalennus- ja erikoistyöt sisältävät kaikki suoja-aineet ja tarvittavat sävytykset, jotta pääsemme mahdollisimman hellävaraisesti kohti kaunista ja tervettä hiusta. Mikäli olet meille uusi asiakas, toivomme, että varaat ensin konsultaatiokäynnin, jossa katsomme yhdessä toiveesi sekä toimivimmat ratkaisut hiuksillesi. Näin saamme varattua sinulle oikeanmittaisen ajan ja palvelut käynnillesi. Mikäli varaat ajan itse Timmasta, otathan huomioon, että tarjottu aika ei välttämättä aina riitä toivotun lopputuloksen saavuttamiseen. Hinnat ovat alustavia arvioita ja lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella. Vaalennus- ja erikoistöiden hinta on 75€/h.

Hiushoidot

Valikoimasta löydät aivan ihanaa hemmottelua hiuksille ja hiuspohjalle erilaisilla hoitotuotteilla sekä päähieronnalla, jossa huomioimme pääsi akupisteitä! Memento-hoitoja on valikoimassamme kolmea erilaista:

     • Express De-stress = hiusten pesun yhteydessä tehtävä pidempi päähieronta jossa mukana hiusta hoitava tehomaski,
     • Keep it Balanced = hiuspohjan ja hiusten kosteutushoito kosteuttavilla maskeilla ja pitkällä päähieronnalla,
     • Rest & Relax = rentouttava ja tasapainottava tehohoito jossa hiuspohja hoidetaan savinaamiolla ja hiukset tehomaskilla.

Lisäksi hiushoidoista löytyvät K18-sarjan metallinpoisto ja rakennekorjaus -palvelut.

Hiusten pidennykset

Tilaamme, teemme ja huollamme teippipidennyksiä. Timmasta voit varata ajan hiustenpidennyskonsultaatioon, jossa katsomme tarvittavan määrän hiusta, oikeat sävyt ja varataan pidennysaika. Hiukset maksetaan konsultaatiokäynnin yhteydessä ennakkoon, hintoja voit tiedustella etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Kampaukset ja meikit

Toteutamme hiuksiisi kaikenlaiset kampaukset tärkeisiin päiviisi. Palveluihin kuuluvat kaikki pikakampauksista juhla- ja hääkampauksiin. Voit varata ajan myös kampauksen suunnitteluun sekä koekampaukseen. Koekampaus ei ole toteutettavasta kampauksesta täydellinen versio, vaan ennemmin tunnusteleva versio, jossa katsomme painopisteet ja ideat kohdilleen.
Juhlakampausten yhteydessä sinulla on mahdollisuus saada myös meikkauspalvelua kauttamme. Myös meikeistä on mahdollisuus käydä ottamassa koeversio ja tämä onkin suositeltavaa, jotta löydetään oikeat sävyt ja tuotteet valmiiksi.

Ripset ja kulmat

Kampaamoltamme saatavilla ripsien ja kulmien kestovärjäystä. Tarvittaessa myös siistimme ja muotoilemme kulmat.