Studio Ilta on laadukkaan palvelun rauhallinen kampaamo.
Meiltä jokainen asiakas saa asiantuntevan konsultaation, jossa kartoitamme asiakkaan hiusten kunnon sekä tarpeet ja toiveet. Tekijämme jatkuva kouluttautuminen ja intohimo hiuksiin takaavat työmme laadukkaan jäljen. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi henkilökohtaista opastusta omien hiustensa hoitoa ja laittoa koskien tuotesuosituksista aina hiustenhoitorutiineihin. Studio Illassa luomme asiakkaillemme rauhoittavan kokemuksen asiantuntemuksellamme, liikkeen tunnelmalla, musiikilla, maukkaalla kahvilla sekä avoimella ja luotettavalla ilmapiirillä.

Studio Illan asiantuntemus
ja viihtyisä tunnelma
saavat minut palamaan takaisin

Studio Illan asiakas

TEKIJÄT

suvi annala

Voit seurata minua Intagramissa @hairbysuviannala

Hei, olen Suvi,
Liikkeen omistaja ja intohimoinen kauniiden hiusten tekijä.

Olen aina rakastanut hiusten laittoa, mutta parturikampaaja ei ollut ensimmäinen uravalintani ja työt kampaajana aloitin vuonna 2020. Olen aina tehnyt työtä ihmisten parissa, mutta luovuuden ja tekemisen vapauden kaipuu olivat vahvoja kannustimia uuden alan opiskeluun ja yrittäjyyden pariin. Hyvin vauhdikkaasti olenkin ottanut ammattini haltuun ja heittäytynyt yhtiön pyörittäjäksi, ja se on ollut todella jännittävää ja mahtavaa!

Työssäni rakastan erityisesti erilaisten ihmisten kohtaamista ja rikkaita keskusteluita! Vahvuutenani ovat kampaukset sekä erilaiset raidoitustyöt, mutta pidän kyllä kaikesta mitä teen ja vaihtelu onkin se, mikä pitää minut käynnissä.

Toivotan tervetulleiksi kaikki uudet ja vakkariasiakkaat, toivottavasti yhteinen taipaleemme on pitkä!

Studio Ilta Oy

info@studioilta.fi

P. 0413110031